fbpx

|

Софа JUNGET 3 особи сива боја

Софа JUNGET 3 особи сива боја

32999 ден

Compare
SKU: 3620958 Category:

Опис на производот

Тип: тросед
Mатеријал: Пена, Иверица, полиестер, Цврст еукалиптус, Цврсто гумено дрво
Пополнување: 100% полиестер
Боја: Светло сива
Вкупна големина: Ширина: 184 cm, Висина: 88 cm, Длабочина: 81 cm
висина на седиште: 44
длабочина на седиште: 52
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 82 cm, Должина: 186 cm, Висина: 72 cm
Tежина: 46 kg
Број на парцели/пакети: 1