fbpx

|

Софа GEDVED 3 oсоби сива боја

Софа GEDVED 3 oсоби сива боја

28999 ден

Compare
SKU: 3690182 Category:

Опис на производот

Тип: тросед
Mатеријал: Пена, Иверица, полиестер, Цврсто birch, Цврсто гумено дрво
Боја: Сива
вид на копчиња: пакет
број на федери/m²: 72
Вкупна големина: Ширина: 210 cm, Висина: 85 cm, Длабочина: 84 cm
висина на седиште: 51
длабочина на седиште: 50
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 85 cm, Должина: 210 cm, Висина: 84 cm
Tежина: 48 kg
Број на парцели/пакети: 1