fbpx

|

Софа FALSLEV сива боја

Софа FALSLEV сива боја

30999 ден

Compare
SKU: 3690113 Category:

Опис на производот

Тип: тросед with chaise longue
Mатеријал: Пена, Парче дрво , Иверица, цврст бор , Цврсто гумено дрво
Третман: Лак
Пополнување: полиестер, Пена
Надворешна ткаенина: 100% полиестер
Боја: Сива
Карактеристики (функции): Може да се врати
Вкупна големина: Ширина: 219 cm, Висина: 80 cm, Длабочина: 83/151 cm
висина на седиште: 43
длабочина на седиште: 53
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 68 cm, Должина: 202 cm, Висина: 35 cm
Број на парцели/пакети: 3