fbpx

|

Софа DAMHALE 3 особи црна боја

Софа DAMHALE 3 особи црна боја

26999 ден

Compare
SKU: 3695011 Category:

Опис на производот

Тип: тросед
Mатеријал: вештачка кожа, Пена, тврдо дрво, Парче дрво
Пополнување: Пена
Боја: Црна
Вкупна големина: Ширина: 190 cm, Висина: 80 cm, Длабочина: 84 cm
висина на седиште: 42
длабочина на седиште: 57
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 40 cm, Должина: 153 cm, Висина: 113 cm
Tежина: 53 kg
Број на парцели/пакети: 1