fbpx

|

Софа DAMHALE 2 особи црна боја

Софа DAMHALE 2 особи црна боја

21599 ден

Compare
SKU: 3695031 Category:

Опис на производот

Тип: двосед
Mатеријал: вештачка кожа, Пена, тврдо дрво, Метал, Парче дрво
Пополнување: Пена
Боја: Црна
Вкупна големина: Ширина: 158 cm, Висина: 80 cm, Длабочина: 84 cm
висина на седиште: 42
длабочина на седиште: 57
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 112 cm, Должина: 124 cm, Висина: 40 cm
Tежина: 47 kg
Број на парцели/пакети: 1