fbpx

|

Софа ARENDAL сива боја

Софа ARENDAL сива боја

28999 ден

Compare
SKU: 3689911 Category:

Опис на производот

Тип: Софа со 2.5 седишта
Mатеријал: Пена, МДФ (Медијапан), Метал, Парче дрво , полиестер, цврста бука, цврст бор
Боја: Светло сива
Вкупна големина: Ширина: 182 cm, Висина: 90 cm, Длабочина: 85 cm
висина на седиште: 49
длабочина на седиште: 70
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 181 cm, Должина: 85 cm, Висина: 50 cm
Tежина: 50 kg
Број на парцели/пакети: 1