fbpx

|

Софа за 2 особи INGERSLEV сива боја

Софа за 2 особи INGERSLEV сива боја

13599 ден

Compare
SKU: 3600824 Category:

Опис на производот

Тип: двосед
Mатеријал: Пена, Иверица, полиестер, Челик, кадифе
Пополнување: 100% Пена
Надворешна ткаенина: 100% полиестер
Боја: Сива
Карактеристики (функции): кадифе
Вкупна големина: Ширина: 133 cm, Висина: 78 cm, Длабочина: 68 cm
висина на седиште: 41
длабочина на седиште: 49
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 66 cm, Должина: 136 cm, Висина: 50 cm
Tежина: 23 kg
Број на парцели/пакети: 1