fbpx

|

Аголна софа DAMHALE црна боја

Аголна софа DAMHALE црна боја

42999 ден

Compare
SKU: 3695061 Category:

Опис на производот

Тип: тросед with chaise longue
Mатеријал: вештачка кожа, Пена, тврдо дрво, Метал, Парче дрво
Пополнување: 100% полиестер, Полиетарска пена
Боја: Црна
Карактеристики (функции): Може да се врати
Вкупна големина: Ширина: 260 cm, Висина: 80 cm, Длабочина: 84/150 cm
висина на седиште: 43
длабочина на седиште: 84
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 113 cm, Должина: 153 cm, Висина: 121 cm
Tежина: 82 kg
Број на парцели/пакети: 2