fbpx

|

Плакар TARP 151x201cm сива боела боја

Плакар TARP 151x201cm сива боела боја

22999 ден

Compare
SKU: 3681871 Category:

Опис на производот

Mатеријал: меламин, Метал, Парче дрво
Боја: Бела, бетон
Тип: лизгачки врати
Вклучува: 2 висечки штипки 2 полици, 2 лизгачки врати
Вкупна големина: Ширина: 151 cm, Висина: 201 cm, Длабочина: 64 cm
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 68 cm, Должина: 209 cm, Висина: 31 cm
Tежина: 129 kg
Број на парцели/пакети: 5
Дополнителни информации: механизмите за тивко затварење може да се купат одделно.