fbpx

|

Плакар TARP 120х201cm сива/бела боја

Плакар TARP 120х201cm сива/бела боја

17999 ден

Compare
SKU: 3681861 Categories: ,

Опис на производот

Mатеријал: меламин, Метал, Парче дрво
Боја: Бела, бетон
Тип: лизгачки врати
Вклучува: 2 висечки штипки 2 полици, 2 лизгачки врати
Вкупна големина: Ширина: 120 cm, Висина: 201 cm, Длабочина: 64 cm
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 64 cm, Должина: 209 cm, Висина: 28 cm
Tежина: 112 kg
Број на парцели/пакети: 4
Дополнителни информации: механизмите за тивко затварење може да се купат одделно.