fbpx

|

Плакар DAMHUS 149х174cm сива боја

Плакар DAMHUS 149х174cm сива боја

1599 ден

Compare
SKU: 3698766 Categories: ,

Опис на производот

Mатеријал: Метал, PP (полипропилен), Пластика
Боја: Сива
Вклучува: 1 висечка штипка 4 полици
Вкупна големина: Ширина: 149 cm, Висина: 174 cm, Длабочина: 50 cm
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 23 cm, Должина: 99 cm, Висина: 10 cm
Tежина: 4 kg