fbpx

|

Плакар DAMHUS 100х174cm сива боја

Плакар DAMHUS 100х174cm сива боја

1199 ден

Compare
SKU: 3698765 Categories: ,

Опис на производот

Mатеријал: Метал, PP (полипропилен), Пластика
Боја: Сива
Вклучува: 1 висечка штипка 4 полици
Вкупна големина: Ширина: 100 cm, Висина: 174 cm, Длабочина: 46 cm
Состојба на монтирање: само-монтирање
Големина на пакување: Ширина: 24 cm, Должина: 75 cm, Висина: 9 cm
Tежина: 3,3 kg
Број на парцели/пакети: 1