fbpx

|

Сијалица TORE 4W E27 LED 400

Сијалица TORE 4W E27 LED 400

249 ден

Compare
SKU: 4961000 Categories: ,

Опис на производот

Тип: Електрични апарати
Mатеријал: Стакло
Големина: Дијаметар: 6 cm , Висина: 10,6 cm
Боја: Проѕирно
Време за осветлување: 15,000 Часовник