fbpx

|

Подна ламба HUGO 154cm црна боја

Подна ламба HUGO 154cm црна боја

2499 ден

Compare
SKU: 4900117 Categories: ,

Опис на производот

Mатеријал: пегла, PVC
Боја: Црна
Големина: Висина: 154 cm
-
Трансформатор: Не
Број на светилки: 1 Pcs
Сијалица: Исклучувајќи
Max Watt: 40
Штекер: E27
Интегриран LED: Не
Употреба: Внатрешна средина
избор на енергија: Електичен приклучок