fbpx

|

Подна ламба CHRISTIAN ø15џ150cm црна боја

Подна ламба CHRISTIAN ø15џ150cm црна боја

1899 ден

Compare
SKU: 4982800 Categories: ,

Опис на производот

Mатеријал: Метал
Боја: Црна, Антрацит сива боја
Големина: Дијаметар: 15 cm , Висина: 150 cm
Големина на пакување: Ширина: 13 cm, Должина: 40 cm, Висина: 25 cm
Tежина: 3,5 kg
Сијалица: Исклучувајќи
Max Watt: 25
Штекер: E27
Употреба: Внатрешна средина
избор на енергија: Електичен приклучок