fbpx

|

Лустер CARLOS 20х20cm

Лустер CARLOS 20х20cm

1299 ден

Compare
SKU: 4971700 Categories: ,

Опис на производот

Mатеријал: Стакло
Големина: Дијаметар: 20 cm , Висина: 18 cm
-
Растојание од приклучок до прва сијалица: 1.5 m
Сијалица: Исклучувајќи
Max Watt: 60
Штекер: E27
Употреба: Внатрешна средина
Дополнителни информации: Должина на кабел 1,5m