fbpx

|

Ламба за маса PATRIK црна боја

Ламба за маса PATRIK црна боја

1299 ден

Compare
SKU: 4970500 Categories: ,

Опис на производот

Mатеријал: Метал/Пластика
Боја: Црна, Црна
Големина: Дијаметар: 14 cm , Висина: 45 cm
-
Растојание од приклучок до прва сијалица: 1.6 m
Сијалица: Исклучувајќи
Max Watt: 40
Штекер: E14
Употреба: Внатрешна средина
избор на енергија: Електичен приклучок