fbpx

|

Вредности

Во JYSK веруваме дека секогаш можеме да направиме подобро и поголеми нешта, кои што во иднина ќе ни помогнат да креираме одлични понуди за нашите клиенти.

Тука собравме општи знаења кои што ги имаме за JYSK, за да креираме наша заедничка мисија и визија. Ние сакаме да направиме повеќе за нашите клиенти, почнувајќи од една атрактивната понуда базирана на ниски цени. Нашиот концепт секогаш треба да зрачи во тие добри понуди кои ги нудиме на нашите клиенти.

Мисија

  • Добра Скандинавска понуда за секого во рамките на спиење и живеење..

Визија

  • Да бидеме првиот избор на клиентите.
  • Да бидеме првиот избор на вработените во малопродажбата.
  • Да бидеме најголем и најпрофитабилен ланец на продавници.