fbpx

|

Почитувани клиенти,

Овде може да ги следите сите информации поврзани со работата на нашите продажни салони.

Привремено затворени се двете продавници - JYSK City Mall и JYSK Palma Mall.

Продажниот салон во Point Retail Park останува отворен со скратено работно време од 11-19 часот од понеделник до петок и од 11-15.30 часот сабота и недела.

Продолжуваме внимателно да ги следиме упатствата од здравствените институциии, почитувајќи ги препораките и мерките.

За дополнителни информации, контактирајте не на нашата Facebook страна.

Comments are closed.