fbpx

|

УРЕДУВАЊЕ

category_arr_1 category_arr_2 category_arr_3

Широк избор на артикли за уредување на Вашиот дом

Кога станува збор за уредување на домот, неизбежен дел се декоративните артикли кои носат посебна атмосфера во просторот. Кај нас можете да најдете широк спектар на производи за домаќинство, додатоци и украси, што Ви дава исклучителна можност да го опремите Вашиот дом на уникатен начин. Декоративни перници со интересни дизајни, разновидни украси, осветлување, чаршави, рамки со слики, теписи, огледала, свеќи, ќебиња, вештачки цвеќиња, вазни, чинии и фенери, како и кутии за складирање со различни бои, големини и материјали се само некои од артиклите кои може да ги најдете во нашите салони или да ги нарачате од дома.

                                                   mbulesa-tavoline       

nl-moodpicture-houseware