fbpx

|

ПРОЗОРЦИ

 category_d_1 

Голем избор на завеси, ролетни и додатна опрема

Во JYSK ќе можете да најдете од сите видови на завеси, ролетни, ткаенина и додатна опрема.

      

     

     

ВЕНЕЦИАНЕР РОЛЕТНИ И ПЛАТНЕНИ РОЛЕТНИ

Независно дали преферирате едноставни, вертикални ролетни или ако мислите дека платнените завеси ќе ви одговараат многу подобро на амбиентот во вашата соба, Ние имаме добар избор на бои и димензии. Посетете ги нашите продавници и земете ролетни по ваш вкус.