fbpx

|

МЕБЕЛ

 

ДНЕВНА СОБА

Широк избор на мебел за вашата дневна соба

Вашиот дом, не треба да биде наместен со скап мебел за да биде удобен и функционален. Со производите на JYSK, можете да го наместите Вашиот дом со мебел по пристапни цени. Ако имате потреба од кревет, маса, столици, комода, ѕидна комода, софа, софа за спиење, фотеља, табуретка, клуб маса, ТВ комода или друг артикал за Вашата дневна соба, кај нас ќе најдете се што Ви недостасува.

 

 

                                         

Направете ја Вашата дневна соба посебна (уникатна)

Дневната соба е местото каде Вие можете да го ставите Вашиот печат.  Нашата палета е комплементарна така што Вие можете да изберете помеѓу еден двосед или тросед и една столица, комода или ТВ комода. Аголната софа е лесно менлива, така што имате широк избор за вашата дневна соба да биде како што Вие ја посакувате.

Елегнтна семејна вечера

Кога се зборува за вечера со целото семејство, тогаш Вашите побарувања ќе бидаат многубројни и тие секако треба да се исполнат. Нашите трпезариски маси и столици кои доаѓаат во повеќе големини и стилови, од модерните и минималистички до  дрвени сетови кои изгледаат и се доживуваат повеќе традиционални. Повторно, тие се комплементарни така што вашата фантазија може да се реализира полесно.

Стилски мебел во JYSK

Независно од големината, формата и како ќе се постават во Вашиот дом, нашиот мебел – кој е достапен во продажниот салон – ќе ви овозможи Скандинавски допир на квалитет со фантастични цени.