fbpx

|

Контакт

JYSK Skopje City Mall


Љубљанска 4
1000 Скопје
Tel.:+389(0)2 30 63 755
E-mail: shop2201@jysk.mk

JYSK Point Retail Park


Мак.-Кос. Бригада бр.67
Општина Бутел, 1000 Скопје
Tel.:+389(0)22 622 958
E-mail: shop2203@jysk.mk

JYSK Palma Mall


Скопски Пат бр.8
1200 Тетово
Tel:+389 (0) 44 482 933
E-mail: shop2202@jysk.mk

 

 


Грижа за корисници
Почитувани клиенти, JYSK е секогаш блиску до Вас.
Вашите прашања, поплаки или пофалби упатете ги тука.

За секоја информација, контактирајте не на Facebook или на cs@jysk.mk.