fbpx

|

 category_z_2 category_z_3

 

Канцелариски мебел, столици и многу повеќе

Ако ви е потребен нов мебел за Вашата канцеларија, посетете го JYSK. Кај нас ќе најдете голем избор на канцелариски маси, маси за компјутери и столици за канцеларија со најдобри цени на пазарот.

Нашиот мебел е спакуван најдобро што може, за да неговиот транспорт биде поедноставен. Со комплетните упатства, можете да ги монтирате деловите и производот да го ставите во употреба за многу кратко време.


            

 

 

Работна маса, столици и подлога за лаптоп

Во продавниците, Ние имаме голем избор на работни маси, подлоги за лаптоп и работни столици – сите се достапни и се со фантастични цени. Најголемиот дел на мебелот за канцеларија е рамно пакуван, така што се многу лесни за транспортирање до вашиот дом или канцеларија.

На вистински скандинавски начин, нашиот канцелариски мебел е рамно пакуван за полесно да се транспортира или за полесно складирање. Сите се дизајнирани да се стават заедно на едноставен и директен начин. Тие исто така лесно се монтират следејќи ги упатствата, така да нема да трае долго за Вие да работите во Вашата работна маса, лесно монтирана, исто така Вие сега мирно седите во една од нашите работни столици.