fbpx

|

ДВОР

 

 

JYSK секогаш нуди добри понуди за надворешниот амбиент. Во големиот избор на класичен мебел за двор направен од: тиково дрво, дрво FSC®, алуминиум или пластика, бидете сигурни дека ќе најдете нешто по Ваш вкус. Независно од типот на мебелот што сега го имате или ќе го купите. Значи во JYSK Вие го комплетирате вашиот мебел.

Мебел за двор за секој вкус во JYSK 

Летото е еднакво на долги денови на отворен терен, и повеќето од нас уживаме да јадеме на отворено небо. Затоа, потребно е да купите квалитетен мебел, за да се чуствувате удобно.  JYSK е меѓу најголемите продавачи на мебел за двор во Европа, и тука во JYSK.mk ќе се инспирирате за сите видови на мебел за двор, тераса и балкони. Ние имаме широк избор на мебел кој е функсионален и располагаме со различни дизајни и бои. Поголемиот дел од нашиот мебел е без одржување. Двор без одржување е идеален ако Вие сте од типот кој сака да го користи летото со долги денови, за релаксирање и не сака да губи време и да се занимава со одржување на мебелот за двор.
Читај повеќе за Вашата грижа за мебелот за двор

JUTLANDIA – квалитетен мебел со висок квалитет - JUTLANDIA  JUTLANDIA® е именувано од името Jutland.

Тоа беше исто и кога се формираше JYSK во 1979 година. JUTLANDIA комбинира скандинавски дизајн, функсионалност и удобност со широк избор на материјали. Одржувањето кај најголемиот дел од нашиот мебел е идеален, ако сакате вашите летни денови да ги користете за одмор. JUTLANDIA исто така нуди и мебел од дрво, најголемиот дел од кои имаат FSC сертификат. Ова подразбира дека дрвото доаѓа од стабилни шуми, овозможувајќи соодветни услови за природата. Читај повеќе за JUTLANDIA мебел за двор

FSC – Ваша гаранција за издржлив мебел - FSC  Најголемиот дел од дрвениот мебел доаѓа од шумите со сертификат FSC. Ова е Ваша гаранција за издржлив мебел за двор и дрво произведено со почит кон природата, животните и луѓето. Освен ова од 1999 година и со ко-основачот Forest Trust, кој меѓудругото работи за промовирање на шумите со FSC сертификат.
Читај повеќе за FSC® сертификат и мебел

 

Мебел за двор за секој вкус во JYSK 

Летото е еднакво на долги денови на отворен терен

 

 

JUTLANDIA – квалитетен мебел со висок квалитет - JUTLANDIA 

JUTLANDIA® е именувано од името Jutland...

 

 

FSC – Ваша гаранција за издржлив мебел - FSC 

Најголемиот дел од дрвениот мебел доаѓа од шумите со сертификат FSC....