fbpx

|

category_b_1 category_b_3 

СÉ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ЗА БАЊА СО СТИЛ

Најдобри декорации за вашата бања, со сигурност ќе најдете во JYSK и сите по прифатливи цени! Кај нас има се што Ви е потребно за да ја направите вашата бања поудобна и со повеќе стил.
Нашите артикли за бања се со широк спектар на бои, ткаенини и големини кои одговараат за сечии вкусови.

                                      

Можете лесно да внесете живот и свежи бои во вашата бања користејќи соодветни першкири, крпи или сетови во комбинација со модерни држачи за четки и сапуни. Одржувајте ја вашата бања свежа, така што ќе искомбинирате смели бои со стаклени елементи во неутрални тонови, и по некои миризливи масла и свеќи.