fbpx

|

АРТИКЛИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

category_a_1category_a_3

Мебел за складирање за секого – погледни го нашиот голем избор!

Во JYSK ќе најдете се што Вие е потребно за складирање на предметите во Вашиот дом. Ако имате потреба за нов орман или една нова корпа за алишта, JYSK ви нуди широк избор.

     

     

 

JYSK ги има сите видови на артикли за складирање

Независно каков вид на складирање ви треба, решението ќе го најдете во JYSK. Така што, кај нас ќе најдете орман, комода, рафтови, клупа, корпи, рафт и комода за чевли и повеќе од ова – сите овие артикли се со ниски цени.

Орманите TEX – дизајн со ниски цени

Погледни ги нашите ормани од серијата TEX – орман со многу висок квалитет со позната ниска JYSK цена. Нашите ормани од серијата TEX се произведени од цврсти материјали со стабилна антигребална површина Melamine. Ги произведуваме на таков начин за Вие да добиете максимален корисен простор. Орманите се со лизгачки врати за да заштедат простор или со класични врати.