fbpx

|

 

КАТЕГОРИИ

 

БРЕНДОВИ


ИНСПИРАЦИЈА

НАЈДОБРА СКАНДИНАВСКА ПОНУДА ЗА СЕКОГО

Како дел од големото JYSK семејство со една мисија и цел, нудиме најдобра понуда за секого во рамките на спиење и живеење. Веруваме дека врвниот квалитет и добрите цени се причината поради која клиентите се задоволни ширум 52 земји во светот во повеќе од 2800 продавници. Како прв избор на клиентите, секогаш сме достапни, конкурентни и лојални.


JYSK И ДАНСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЈСТВО

Данската кралска куќа со години е редовен клиент, со што JYSK се гордее. Нејзиното Височество кралицата на Данска даде дозвола JYSK да ја користи ознаката “By Appointment to The Royal Danish Court“. Оваа дозвола се доделува само на компании или лица кои со години служат на кралскиот двор, кои се работно и економски стабилни и кои имаат висока репутација.

 

Регистрирајте се на нашиот newsletter за да добивате известувања за каталозите со попусти и одлични понуди и новости на вашиот е-мајл.