|

ДЕКОРАТИВНА НАВЛАКА ЗА ПЕРНИЦА ДУЕХОДЕ КРЕМ БОЈА

250 ден

ДЕКОРАТИВНА НАВЛАКА ЗА ПЕРНИЦА ДУЕХОДЕ КРЕМ БОЈА

Опис на производот

Cover
Material: 80% cotton/20% polyester
Material: Front:80% cotton/20% polyester,Back:80% cotton/20% polyester
Wash: 30°C
Bleaching: Do not bleach
Tumble-dry: Do not tumble dry
Ironing: * Ironing possible, lower temperature (max. 110ºC)
Dry clean: P -