|

Вредности

Ние во JYSK веруваме дека секогаш можеме да направиме подобри и големи нешта, со кои што во иднина секогаш ќе бидеме во можност да имаме одлични понуди за нашите клиенти.

Ние ги собравме нашите општи знаења за иднината на JYSK, за да креираме наша мисија и визија. Ние сакаме да направиме повеќе за нашите клиенти од атрактивната понуда базирана само на ниска цена. Нашиот концепт секогаш треба да зрачи во нашите добри понуди за нашите клиенти.

 

 

customerfirst-logo

 

JYSK Мисија

  • Една голема скандинавска понуда во рамките на спиење и живеење.

 

JYSK Визија

  • Да бидеме првиот избор за клиентите
  • Да бидеме првиот избор на фирмите кои работат на малопродажба
  • Да бидеме најголемиот и најпрофитабилниот ланец на продавници