|

 category_1_2 

Душеци, јоргани, постелнини и многу повеќе

Ако некој може да се нарече експерт за Вашата спална соба, сигурно тоа е JYSK!
Со Нашето долгогодишно искуство со над 30 години на пазарот и со повеќе од 2000 продавници ширум светот, станавме синоним за Ваш сигурен партнер каде секогаш ќе најдете најдобар квалитет и најдобра понуда, кога имате потреба од нов душек, јорган, перница или нова постелнина и се што припаѓа или сакате да е дел од Вашата спална соба.

 

JYSK има душек за секоја потреба

Душеците во JYSK се именуваат со DREAMZONE ® и WellPurTM. Кај нас ќе најдете голем избор на душек со рамка, душек со спирали, душек од мемори и полиуретанска пена, кревети со елеватор и континентални, со различни квалитети и цени. За да биде полесен Вашиот избор, голем дел од нашите артикли за спална соба ги поделивме во категории BASIC, PLUS, GOLD и PRICE STAR.

                                                                     

DREAMZONE душеци и WELLPUR перници

Во нашите продавници Вие ќе најдете широк асортиман на кревети, душеци и перници кои можат да се комбинираат и прилагодат на начинот на кој спиете Вие. Нашиот голем избор на кревети, со големо значење е и нивниот квалитет.

Нашиот ланец на душеци, именуван како DREAMZONE и широкиот избор на перници, именувани како WELPUR, можаат да се комбинират со нашите кревети, со еден кревет за вашето дете или една софа за вашето спиење.

Сé за добар сон

Нашиот избор на душеци е поделен на три категории - BASIC, PLUS и GOLD: Со BASIC Вие ќе добиете еден производ со добар квалитет за многу добра цена; со PLUS Вие можете да земете додатна удобност; Со GOLD добивате апсолутно најдобар квалитет. Вашите пари имаат многу голема вредност за вашето спиење, а оваа можност можете да ја најдете во JYSK.