|

Како можеме да се зачлениме


Контакт


Како можеме да се зачлениме


A Дали можете да го најдете производот што го барате? ?


Како може да се информирате за новите производи и цени


Како да се зачлените?

Ако сакате да бидете информирани за започнати попусти, ве молиме пишете ја вашата е-мајл адреса подолу:


 

 

Како да ја променам мојата е-мајл адреса?

Ако сте ја смениле адресата и сакате да се регистрирате со новата, ве молиме пишувајте тука:


 

 

Ако Вие сте регистрирани и не ги добивате нашите најнови понуди од JYSK Македонија, тогаш испратете ја вашата најава на info@jysk.mk. Ние ќе работиме да го решиме вашиот проблем.