|

КОНТАКТ

Скопје - Македонија


Сцан Цолор - Skopje City Mall
Љубљанска бр. 4, 1000 Скопје
Tel.:+389(0)23063755
E-mail: shop2201@jysk.mk

Tetovo - Македонија


JYSK - Palma Mall
Tel:+389 (0) 44 48 29 33
E-mail: shop2202@jysk.mk

 

 


Грижа за корисници
Почитувани клиенти, JYSK Македонија секогаш стои блиску до Вас. Посакуваме Вашите прашања, поплаки или пофалби да ги упатете тука.

За секоја информација, Вие можете да не контактирате и на Facebook.


клиент прашања