|

 

Xуманост


JYSK веб ТВ


Кој е JYSK


Продавници и Распоред


контакт

 

 

jysk-flag-wide

ЗА JYSK

JYSK е еден дански расказ на еден човек кој имаше доверба во својата идеја која е купување на квалитетна роба во поголеми количини и можноста да им нуди на своите клиенти по прифатлива цена од другите места. ДЕНЕС, JYSK GROUP има повеќе од 2.700 продавници, 23.000 вработени во 51 земји, и има годишен обрт од 3.58 милјарди €. Растот е стабилен и контролиран, овозможувајќи им на стотини нови колеги да и се приклучат на нашата група.

Продавниците на JYSK можете да ги најдете во:

Данска, Норвешка, Шведска, Финска, Полска, Чешка, Хунгарија, Холандија, Словакија, Германија, Аустрија, Швајцарска, Исланд, Канада, Грендланд, Фарските Острови, Естонија, Латвија, Литуанија, Украина, Косово, Булгарија, Казакистан, Романија, Франција, Обинетото Кралство, Словенија, Македонија, Хрватската, Италија, Шпанија, Босна-Херцеговина, Кина, Србија, Индонезија, Арменија, Црна Гора, Грција, Сингапур, Виетнам, Албанија, Малта, Португалија, Георгија, Беларусија, Таџикистан и Молдова.

JYSK е најголемиот снабдувач во северна Европа на квалитетна роба за Спиење, Бања, Дома со пристапни цени .