|

category_b_1 category_b_3 

Пешкир, бањарка, завеса за бања и повеќе

Во JYSK, имаме се што Ви е потребно за да создадете една убава и елегантна бања, од пешкири и меки бањарки до завеси за во бања и тоалетни корпи со педали.

 

 

                                      

 

Сé што ви е потребно за една бања со стил

Бањата за многу луѓе можеби се смета како една мала соба, но дали ова треба да значи дека е проценето според тоа како таа изгледа или се чуствува? JYSK мисли дека ова е прашање кое е заслужува одговор.
Повеќето од нашите пешкири се со сертификат OEKO-Tex standard 100, која е водечка светска текстилна еко-етикета за здравје. Обележаните производи се тестирани за хемикалии и бои кои можат да бидат штетни за вашето здравје од страна на организациите како Данскиот Технолошки Институт, IFP Research, Истражувачки Институт Hohenstein, Shirley Technologies и TESTEX.
Заради ова Ние можеме апсолутно да потврдиме дека цената на еден од нашите пешкири е добар и прифатливо за Вас и Вашиот џеб!