Coming soon

 

Ценовник мај
Погледнете го најновиот ценовник со попусти


 

JYSK е еден дански расказ на еден човек кој имаше доверба во својата идеја која е купување на квалитетна роба во поголеми количини и можноста да им нуди на своите клиенти по прифатлива цена од другите места. ДЕНЕС, JYSK GROUP има повеќе од 2.400 продавници, 21.000 вработени во 47 земји, и има годишен обрт од 2.9 милјарди €. Растот е стабилен и контролиран, овозможувајќи им на стотини нови колеги да и се приклучат на нашата група.